De Compaan De Kolibrie
Home>Nieuws>Nieuwe directrice de Compaan

Nieuwe directrice de Compaan

woensdag 19 september 2018

Beste ouders/verzorgers,

De derde week als directeur van De Compaan is ingegaan. Een aantal ouders heb ik tijdens deze weken al gesproken. Toch wil ik me graag, via deze brief, aan u voorstellen.

Mijn naam is Mariët van der Worp, ik ben 47 jaar en woon in Wierden. Ik ben getrouwd met Wim en samen hebben we een zoon, Merijn, van bijna 17 en een dochter, Merle, van bijna 15. Mijn hele loopbaan ben ik al verbonden met Stichting Quo Vadis. Dit eerst in de functie van leerkracht en later als intern begeleider, adjunct directeur en vanaf 2007 als directeur. Van 2007 tot november 2013 ben ik directeur geweest van de St. Antoniusschool in Vriezenveen. Vanaf november 2013 t/m juli 2018 ben ik directeur geweest van Chr. Daltonschool De Rank in Deventer. Dit heb ik met veel plezier gedaan en toch begon het te kriebelen….

De stap naar De Compaan is voor mij weer een nieuwe uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb. Een mooie school met twee locaties waar een gedreven team met passie aan de ontwikkeling van de leerlingen werkt. Het is fijn om hier een steentje aan bij te mogen dragen.

Graag maak ik verder kennis met u tijdens de informatiebijeenkomst. Heeft u vragen loop dan gerust even binnen.

 

Met vriendelijke groet,

Mariët van der Worp